Caderea parului si chelia


Cum se produce căderea părului?
Caderea parului sau chelie este statul în care zona care în mod normal, parul creste începe să scadă. Suma de pierdere a parului medie pe zi, începe să crească pe zi ce trece. Masă de păr începe să devină vizibil mai mică şi, uneori, pielea capului poate fi observat cu usurinta cu ochiul liber la o distanţă scurtă.
Un folicul de par este o parte a pielii care creşte părul de ambalare celulele vechi împreună. Ataşat la folicul este o glanda sebacee, o mica sebum producătoare de glanda gasesc peste tot, cu excepţia pe palme, tălpi şi buzele de la picioare. Sebums sunt realizate din grăsimi sau pur si simplu de ulei, precum şi resturile de morţi grăsime-producatoare de celule. Acesta este uleiul care determină dacă ar trebui să cumpere "pentru tipul de păr gras sau normal" sampon. Densitatea mai gros de păr, glandele sebacee sunt mai gasit.
Celulele stem sunt situate în zona din apropierea folicle şi sunt în principal responsabile pentru producerea de păr în curs de desfăşurare în timpul unui proces cunoscut sub numele de scena Anagen. În această etapă celulele se divid rapid şi acest lucru în momentul parul incepe sa creasca. Rata medie de creştere de foliculi de par de pe scalp este de 0.04 cm pe zi sau aproximativ 1 cm la fiecare 25 de zile. Caderea parului apare atunci cand celulele stem nu separăm destul de repede că pentru a produce cantitatea de păr în acest interval de timp. Cei care sufera de pierdere a parului ar putea dura o luna ceva mai mult de 1 să crească că 1 cm de par. Structura in forma de bulb de la baza foliculului este numit papilei. Papila este alcătuit în principal din ţesut conjunctiv, care deţine întreg firul de par.
De ce nu se produce căderea părului?
Există unii oameni care sa aiba parul foarte bine în limită de vârstă în timp ce altele încep să-şi piardă părul lor la o vîrstă fragedă. Bine facem observat că şi aşa mai departe ce? Când oamenii care incepe sa sufere de pierderea parului incepe sa se intrebe de ce, cel mai profesionisti va spun că răspunsul este în genele dumneavoastră. Dacă tatăl nostru are un cap chel, şansele de a ne fiind un alt tip chel este foarte mare. Acest pierderea parului mostenita este foarte similar cu ochiul liber şi de culoarea pielii. Această codificare genetic a fost implantat drept în timpul suntem formează în uter. Genele ar face ca foliculii de par de pe capul nostru să fie sensibili la hormoni de sex masculin dihidrotestosteron (DHT). Atunci când pubertate lovituri şi în aceste hormoni sunt produse la viteza luminii foliculul de par va începe să producă mai puţin şi mai puţin păr, cauzand pierderea parului. Această etapă merge de la rarire a parului si indepartezi linia părului pentru a finaliza chelie.
Această teorie este considerat de majoritatea profesionişti pentru a principala cauza de cadere a parului sau calvitie. Există însă alte cauze de pierdere a parului care nu au legătură cu motive ereditare. Un alt motiv este stare de sănătate precară, care include medicamente, stres nivelurile şi diete. O persoană care este bolnăvicios şi bolnav şi va afecta nutritive fiind absorbită de către organism şi publicat în întreaga-l. Trichologists ar fi în măsură să demonstreze că, odată cu utilizarea unui microscop. După un meci de gripă vă permite să spun, firele de par vor primi strâmbă indicând în cazul în care perioada de subtierea firului de par occers ca urmare a pierderii de nutrienti.
Pierdere temporară a părului poate apărea, de asemenea, în zonele în care chisturi sebacee sunt prezente pentru durată considerabilă, în mod normal, una la mai multe săptămâni în lungime. Acesta este motivul pentru care ar trebui să ne sampon capul nostru cu regularitate.
Deficienta de fier este, de asemenea, o cauză comună a subtierea parului, chelia deşi Frank nu este văzută de obicei.
Radiaţii la nivelul scalpului, asa cum se intampla atunci cand radioterapia se aplică la cap pentru tratamentul anumitor tipuri de cancer poate provoca chelie din zonele iradiate.
Unele infecţii micotice sau fungice pot cauza, de asemenea, caderea parului masive.
Ce tratamente sunt disponibile şi eficiente pentru pierderea parului?
Există, desigur, multe produse şi tratamente disponibile acolo în piaţă, care pretinde să vă dea înapoi coama frumoase pe care le pot fi mândri. Există, de asemenea, un secret este posibil să doriţi să ştiţi că multe companii de tratament pentru păr nu vreau ca tu să afli. Acest lucru se datorează faptului că mai multe lor de afacere de milioane de dolari profit depinde de tine, nu ştie.
Deşi există multe produse care fac ceea ce au susţinut toate acestea, nu un singur tip unic de tratament este potrivit pentru toate cauzele caderii parului. Este mai bine pentru a afla ce tratament este cel mai adecvat. În loc de pornire pentru a cere şi de căutare pentru tratamente si cure pentru caderea parului, poate v-ar dori să adopte o abordare diferită. O modalitate ar fi de a căuta modalităţi de a îmbunătăţi rata de creştere a părului. Care sunt tratamentele disponibile care pot ajuta foliculii de păr pentru a începe producerea de păr mai lung si mai gros? Aflaţi modalităţi cu privire la modul de a preveni pierderea parului si metode pentru a asigura virilitatea şi consolidarea hair.There sunt multe tipuri de tratament care pot ajuta la foliculii de păr pentru a lovi cu piciorul începe din nou motorul şi să producă înapoi suma de par întotdeauna a avut până la temut scenariu caderea parului a inceput.
Dacă sunteţi în căutarea doar pentru unele uleiuri par si sampon doar pentru a revitaliza spate parul plictisitoare căutaţi nu este ceva ce ar trebui să ia notă despre. Multe sampoane comercializate contin substante chimice periculoase. Acest lucru nu numai pielea şi provoacă iritarea scalpului aceasta ar putea conduce, de asemenea, la pierderea parului. Este întotdeauna mai sigur pentru a citi şi de a verifica ce se întâmplă într-un amestec de sampon inainte de a cumpara. Sampoane organice sau pe bază de plante pe bază sunt întotdeauna cele mai multe ori nu un pariu mai sigur.
Este pierderea parului o problema la toate, în primul rând?
Dacă nu vă simţiţi foarte încrezători cu privire cautati aşa cum eşti, fără păr pe cap mi-ar plăcea cu adevărat să vă felicit. Sunteti cu siguranta unul dintre baieti puţini ştiu cine le pot lua cu adevarat caderea parului bine. Dar daca sunt ca oricare dintre noi tip chel intitulat, aş spune că este o problemă atât fizic cât şi mental. Una din cauzele de pierdere a parului se numeste alopecie (Al-oh-pipi-a-uh) şi că este o problemă medicală, care este cel mai bine să fie tratată.
Dacă nu eşti Vin Diesel, fiind chel cu siguranţă va afecta în anumite moduri de încredere modul este proiectat. Cât de important este portretizarea imaginea corectă în special la locul de muncă şi să nu mai menţionăm viaţa socială.