Ghid pentru stoparea caderii parului la femei

Caderea parului apare de obicei din cauza unor factori hormonale. Ca o consecinţă,evenimente biologice, cum ar fi pubertatea, sarcina si menopauza ca efect nivelurile de hormoni feminini, de asemenea, poate provoca pierderea parului la femei. În caz desarcina, pierderea parului este pur şi simplu o consecinţă a stresului organismul este supus în timpul de muncă şi ar trebui să oprească de aproximativ 6 luni dupa nastere. Întreruperea de a lua pastile anticonceptionale pot provoca, de asemenea, pierdereatemporara parului la femei.
Cel mai comun tip de pierdere a parului la femei este alopecia androgenetica saufemeie-model chelie. Acest tip de pierdere a parului este asociata cu părul rărit în principal pe laterale şi partea de sus a capului. Pierderea parului la femei afecteazaaproximativ o treime din toate femeile sensibile şi, de obicei onsets dupa menopauza, deşi se poate începe mai devreme.
Alte cauze ale pierderii parului la femei includ dieta. Pierdere rapidă în greutate într-operioadă scurtă de timp, pierderea parului si promoveaza unele suplimente, cum ar fivitamina A contribuie, de asemenea, excesiv la pierderea parului. Stres fizic si emotional poate provoca pierderea parului, dar acest lucru, de obicei, apare doar atunci când trauma este excesivă şi de lungă durată. Stresul de zi cu zi nu promoveazăpierderea parului.
Unele mituri comune legate de pierderea parului la femei sunt atât de frecvente de spalat si samponare, şi purtarea de peruci şi pălării toate cauza pierderea parului. În plus, zvonurile care abunda permanents, de colorat, şi alte tratamente cosmetice potprovoca pierderea permanenta a parului. Alte mituri sunt ca periajul parul tau de zi cu zise va crea un par mai sanatos, ca de ras capul tău va determina părul să crească din nou mai gros, si ca stresul cauzeaza pierderea permanenta a parului. În cele din urmă,alte mituri sunt că există un leac pentru chelie de sex feminin-model şi că, matreatacauzeaza pierderea permanenta a parului.
Acestea sunt doar cateva mituri comune asociate cu pierderea parului la femei. Dacă vă confruntaţi cu pierderea excesiva a parului, ar trebui să vedeţi un dermatolog licenţăpentru un diagnostic complet si optiuni de tratament.