Tratamente naturale impotriva caderii parului

De la îmbunătăţirea circulaţiei la suplimentarea cu vitamine necesare pentru stoparea caderii parului, toate acestea se pot face cu tratamente naturale.

Tratamentele naturale pentru caderea parului incepe cu cunoasterea efectului produselor naturale asupra stoparii caderii parului. Există o serie de motive pentru care organismul pierde par in cantitati mai mari in anumite perioade, in principal datorita stresului si deficientelor nutritionale. In prima faza este important sa se controleze factorii variabili care ajuta la prevenirea caderii parului, in ciuda pierderi inevitabile a unor portiuni de păr cu inaintarea in varsta. O dieta sanatoasa, folosind remedii naturiste pentru caderea parului şi urmand cateva sfaturi simple putem incetini ritmul de pierdere a parului cu trecerea timpului.

Solutia pentru un par sanatos si stralucitor este dieta. Consumul de alimente bogate in nutrienti si fitochimicale benefice care sunt necesare în special pentru intretinerea pielii si părului, şi chiar managementul stresului este primul pas pentru a reduce caderea parului. Mâncaţi cantităţi mari de fructe şi legume proaspete pentru nutrienţi, dar de asemenea, antioxidanti, care poate ajuta la protejarea foliculilor. Includeti in dieta alimentele care sunt bogate in siliciu şi sulf, cum ar fi orezul brun, ouă, sfecla, usturoi, ceapă, morcovi, caise şi, alimente bogate in potasiu si iod, cum ar fi fructele de mare şi alimente bogate in biotina, cum ar fi linte , ovăz, orez brun, mazăre verde, nuci, seminţe.

Evitati consumul de produse sarate, produse zaharoase, prajite si prelucrate. Este necesar sa consumati mai multe alimente benefice sis a evitati pe cat posibil alimentele care au efecte adverse pentru un par sanatos si nu uitati consumati produse cat mai naturale.