Cateva sfaturi pentru un par sanatos

Viata noastra este destul de des influentata de aspectul parului nostru. Din acest motiv ingirjirea parului reprezinta uneori un factor de stres si ingrijorare. In continuare va prezint cateva sfaturi necesare pentru un par sanatos.

Evita consumul de sare (majoritatea legumelor au propriile lor de sodiu natural) şi zahăr, le sari în întregime, dacă este posibil.
Same cu alcool şi tutun, care contribuie, de asemenea, cauze de pierdere a parului si matreata.
Evitaţi excesivă samponare-o dată pe zi este de obicei suficient, folosind o uşoară, sampon fara medicatie, non-alcaline (ingrediente organice, ori de câte ori este posibil). Cei cu părul "uscata" poate urma şampoane clatiri cu acid sau cu conditionat pe bază de ulei (din nou, folosind ingrediente organice ori de câte ori este posibil).
Încercaţi headstands-sau orice poziţie scădere capul de mai jos ori corpului-mai multe de zi cu zi (15 minute de fiecare dată).
Masaţi-vă scalpul cu mâna, sau cu un vibrator electric.
forţei de muncă Evitaţi excesivă mentale, precum şi stresul mental, ambele din care reduce circulatia scalpului prin constrictia vaselor de sange. Meditaţie şi tehnici de vizualizare mentală şi relaxare sunt de ajutor.
Deoarece minerale sunt chiar mai importante pentru un par sanatos decat proteine, include atât în dieta dumneavoastră. deficiente nutritionale pot cauza pierderea parului, precum si gri prematură. În unele cazuri, o deficienţă de cupru poate provoca albire prematura.

În general, o dieta echilibrata, de înaltă calitate, şi / sau supliment cu multi bună de vitamina, multi-minerale, oligoelemente şi suplimente de aminoacizi.
Aşa cum creşte exercitii moderate densitatea osoasă şi pot îmbunătăţi şedinţei, de asemenea, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui în scalp.
Periodice, ştiinţifice suc-post indeparteaza substantele chimice toxice construit în corpul dumneavoastră, mai ales la alimente chimic-crescut, aerul, apa şi medicamentele utilizate, producând astfel un par mai sanatos si prevenirea albire prematura (şi îmbătrânire) adult mediu desfăşoară lbs 50-10 ., acumulate pe parcursul unei vieţi!
O uncie (fiecare) de salvie şi rozmarin, a plecat pentru 24 de ore într-o jumătate de litru de apă bună, oferă un tonic pentru tratarea matretii.
oţet de cidru de mere-, aplicate ca o clătire, este un alt remediu popular pentru matreata: caldura doar uşor, se toarnă, şi să "Set" este pentru o ora pe un cap prosop-drapată, înainte de samponare.
Vitamina E, frecat pe scalp, este, de asemenea, un remediu eficient împotriva mătreţii.
Clătiţi imediat după înotul în apă clor-sau altfel-poluate.
Evitaţi expunerea prelungită la soare aspru, direct. Razele ultraviolete sunt cele mai mari pagube, astfel încât să evite orele sunt cele mai intense-ora 10 la 14 (chiar si la umbra, intensitatea ultraviolete poate fi de 50% din faptul că, în lumina soarelui, în timp ce plajele de nisip poate intensifica de fapt, expunerea la UV cu 25 Same% pe zi tulbure sau tulbure, când 70-la-80% din razele UV a ajunge la sol..)
O corelaţie a fost elaborat între stres în exces şi pierderea parului, chiar în rândul adolescenţilor moderne, astfel încât nu încercaţi pentru a reduce factorii de stres în viaţa ta, cât mai mult posibil. Utilizarea înţelepciunea ta în găsirea de modalităţi de a gestiona stresul este fundamentală pentru atingerea vitalitatea părului mai bine, să nu mai vorbim payoffs alte fiziologice, psihologice şi spirituale.
Evitaţi cea mai tare setările de păr-bigudiuri, fiare de călcat şi ondulatoare-uscătoare de păr, atât pentru a preveni deteriorarea parului, precum şi de a evita arderea pielii. Fii atent cu privire la calitatea de produsele pe care le utilizaţi când moarte sau colorare a părului dumneavoastră.
Nu presupuneţi că ingerarea de proteine mai mult se va opri sau preveni caderea parului.
În schimb, se concentreze pe exercitarea corespunzătoare şi pe bună nutriţie, echilibrate, inclusiv cereale integrale, nuci si seminte proaspete, fructe si legume crude şi dacă utilizaţi lapte, de capră, mai degrabă decât de vacă, de obicei, în formă acrit-iaurt, etc