Caderea parului la femei

Femeile pot suferi de două tipuri caracteristice de chelie: alopecie androgenica pentru sexul feminin, care este destul de rară şi apare mai ales dupa menopauza si chelia progresiva.

Alopecia androgenica este condiţionată atât cu hiperandrogenism, şi anume nivel mai ridicat de androgeni si boli genetice. Caderea parului are loc de obicei la glezne frunte şi pe partea de sus a capului. El este adesea însoţită de saturare cu grăsime de un scalp. Când hiperandrogenism a fost diagnosticat, este necesar să se continue diagnostic şi să urmeze tratamentul endocrynological.

În alte cazuri, se presupune că foliculii de par poate deveni hipersensibil la nivelul normal de androgeni într-un corp. Acest tip de "hipersensibilitate", pot fi conectate cu factorii uncongenial, de exemplu, gene. Unele contraceptive acţiunii estrogenice sau antiandrogenic pot fi luate în (de exemplu, Diane 35). Pentru uz extern ar trebui să luaţi comprimate cu estrogeni, de exemplu Alpicort E, şi Loxon sau Regaine, care ajuta la vindecarea chelie de bărbaţi. Orice medicament, pentru uz oral şi extern, ar trebui să fie luate sub controlul strict al un dermatolog. Dacă aveţi seboree diagnosticat, puteţi încerca pe Seboren dumneavoastră acord proprii sau seboradin care scad producţia de tallot.

Formă extinsă de alopecie poate fi un simptom de diverse boli, de exemplu, nivelul redus de fier în serul sanguin, care apare uneori fără simptome de anemie, sau nevroze, sau tulburări hormonale. Acele femei, care au predispoziţie genetică pentru creşterea chel, poate afla că unii detergenţi, în multe produse cosmetice pentru păr, cum ar fi: spray-uri de par, sampoane sau vopsele pot provoca pierderea parului. Această boală cronică determină de multe ori sentimentul de tensiune scalpului.

Extensive de tratament Alopecia a femeilor trebuie să înceapă de la excluzând toate celelalte boli posibile. Apoi, puteţi încerca să utilizaţi contraceptive ca în cazul de androgen alopecie. Dacă există anumiţi factori de stres în pielea scalpului, pacientul poate fi administrat doze mai mari de vitamina E. Unele medicamente cu sterydes cum ar fi, Alpicort sau lotiune Neril pot fi utilizate în anumite părţi ale unui scalp. În toate cazurile, ar trebui să opri obtinerea părul ondulat sau vopsite. Pentru spalarea parului o cuiva ar trebui să utilizeze doar sampoane foarte uşoare, fără coloranţi sau arome, de exemplu, echilibrul pH-ului Freederm.

Fiecare caz de alopecie trebuie să fie atent examinate de un dermatolog şi de alţi specialişti, în scopul de a decide cu privire la cel mai bun tratament. De asemenea, este important să ne amintim că re-de crestere a parului poate dura 2-3 luni din cauza ciclului specifice de creştere a părului.