Remedii naturiste pentru par stralucitor

Având un par stralucitor, neted si sanatos cu aspect poate îmbunătăţi, fără îndoială, aspectul şi să vă facă mai atractive şi mai seducătoare. Păr gros si stralucitor este, de asemenea, considerată ca un simbol al stare buna de sanatate si frumusete. Din fericire, există unele remedii simple si cost-eficient de origine pentru păr strălucitor, care vă pot ajuta să face parul lucios, sanatos si vibrant. Cele mai multe dintre ingredientele folosite în aceste remedii sunt uşor accesibile şi mai ieftine decât produsele de strălucire părului disponibile pe piaţă. Acestea sunt, de asemenea, uşor de preparat şi s-au dovedit eficiente în îmbunătăţirea strălucirea şi textura părului.
O dieta sanatoasa si hranitoare este esenţial pentru un par stralucitor, sanatos si frumos. Asiguraţi-vă că dieta dumneavoastră include o multime de proteine si omega-3 acizi graşi. Vitaminele, cum ar fi beta-caroten, biotina, vitamina E si vitamina C sunt absolut necesare pentru cresterea de par puternic, neted şi strălucitor. Tu ar trebui să crească, de asemenea, aportul de alimente ce contin seleniu, fier, sulf si zinc. Bea cat mai multa apa in fiecare zi. Evitaţi uscarea excesiva lovitură şi utilizarea în exces a substanţelor chimice. Încercaţi să folosiţi apă rece pentru a spala parul. Aceasta este una dintre metodele de uşor şi mai sigur pentru a curăţa capul.
Ouăle sunt bune pentru sănătatea părului dumneavoastră şi sunt utilizate în multe acasă căi de atac pentru păr strălucitor. Crack un ou intr-un castron si se amesteca bine cu o lingurita de miere si doua linguri de ulei de măsline. Dupa spalare si curatare parul tau, frecati acest amestec in parul si scalpul timp de cinci minute. Se spală părul cu apă. Bateti două ouă într-un castron şi se adaugă patru linguri de ulei de măsline. După aplicarea lui la parul tau, se acoperă cu un capac de plastic sau duş. Aşteptaţi pentru aproximativ douăzeci de minute si apoi clatiti-l curat. Un amestec de ou şi maioneză pot ajuta, de asemenea, te păr strălucitor.
Adăugaţi două linguri de maioneză la un ou batut si se amesteca-le bine. Aplica acest amestec bine pe parul tau, lăsaţi-l pe acolo timp de cel puţin zece minute şi spălaţi-l imediat. Clătirea părului cu un oţet de cidru de mere este, de asemenea, un remediu excelent pentru acasă păr strălucitor. Adauga o lingura de otet de cidru de mere la două căni de apă caldă. Şampon şi se spală ca de obicei şi apoi frecaţi oţet de mere în clatiti parul. Să stea pe clatiti parul pentru cândva şi spălaţi-l din nou. Spalat parul cu bere poate ajuta, de asemenea, să obţină stralucind şi netezimea.
Adauga o lingurita de miere la patru cani de apa calda si se toarna prin parul tau samponare. Avocado este de ajutor pentru a face parul mai stralucitor. Se amestecă o jumătate de avocado cu o lingurita de otet de cidru de mere si o jumatate de cana de ulei de măsline. Aplica acest amestec pe părul umed şi se acoperă părul cu un capac de plastic sau duş. Permite ca acesta să rămână pe par timp de cel puţin o jumătate de oră şi apoi clatiti parul. Aplicarea unui avocado piure direct la parul este un alt mod de fin pentru a obţine un par stralucitor si matasos.