Sfaturi pentru par sanaros

Nu ai intrebat vreodata daca dieta ta într-adevăr are un impact asupra părul tău şi dacă nu, atunci ce alimente sunt cele mai bune?
Ei bine, aceeasi intrebare ca a stimulat pe unele companii pentru a testa par în comparaţie cu produsele alimentare. Aceste companii pretind a fi în măsură să ia o şuviţă de păr şi apoi comparati-l cu alimente locale şi de a determina care cele mai bune alimente pentru tine sunt. Funcţionează? Cine stie poate fi prea devreme să spun. Acesta va fi unul dintre acele lucruri care, dacă funcţionează, atunci se va face de ştiri, dacă nu va fi acolo doar pentru cei care au un interes.
Lucrurile pe care le ştiu sigur că sunt de apă joacă un rol major în stare noastre generale a organismului şi, fără îndoială, aceasta include păr, precum şi de umiditate nostru de păr, precum şi cererile. De fapt, ¼ din greutatea fiecăruia dintre fire parul nostru este compus din apă. Parul devine său de aprovizionare cu apă din organism, deci, dacă organismul este lipsit în apă, apoi părul trebuie să fie prea. Aceasta poate ridica întrebarea este aceasta cauza a parului uscat? Ei bine, care ar depinde de unii factori. De exemplu, sunt acolo orice motive externe pentru uscăciune. Dacă nu, atunci ar putea fi o sugestie puternică că organismul este lipsit de apă.
Păr constă în principal din proteine. Ştim că trupurile noastre trebuie să aibă o anumită sumă de proteine în dieta noastră. Poate că dacă nu suntem suficient de achiziţie, deşi părul este ultimul pentru a primi ceea ce avem de proteine. Poate din cauza lipsei noastre de proteine păr este în curs de jefuit.
Apoi, ajungem la minerale. Una dintre cele mai importante fiind de fier. Fier are sarcina de a transportă oxigen pentru parul nostru. Ştim cu toţii cât de rău ne poate deveni în cazul în care nivelul nostru de oxigen este scăzut. Apoi, avem nevoie să ia în considerare conţinutul ridicat de zinc găsite în carne şi fructe de mare. Se crede că zinc poate încetini căderea părului şi, în unele cazuri, aceasta a preveni.
Se spune că de cupru care vine de la legume, nuci, seminte si carne va îmbunătăţi culoarea naturala a parului. Acest lucru este ceva ce noi nu considerăm prea mult. Fiind capabil de a îmbunătăţi culoarea parului te-ai nascut cu ar putea fi foarte benefic în aspectul nostru păr general.
Când vă gândiţi de îngrijire a părului, trebuie să ia în considerare toate aspectele de ea. În primul rând, ce trebuie să faceţi totul pentru a face parul sanatos, la fel cum am subliniat cu aceste alimente. Apoi, va trebui să aibă grijă de ea corespunzătoare. Produsele sale superioare de îngrijire a părului care fac această parte a de îngrijire a părului o sarcină uşoară. Întreţinerea este la fel de important să se par sanatos ca realizare a ei în primul rând este.