Cum sa evitam chelia la barbati

Cu cat se avanseaza in varsta barbatii pot suferii de anumite boli printre care si chelia. Una dintre cele mai frecvente efecte de imbatranire este că de chelie. Aceasta nu este niciodată un lucru distractiv pentru a merge prin şi poate provoca un om să fie conştient de sine şi mai puţin încrezător în sine însuşi. Adevărul este că există mulţi oameni care suferă de acest model limită de vârstă de patch-uri, retrage linii subţiri şi vârfuri vaduva lui.
Dacă sunteţi în prezent încep să meargă chelie sau sunt nervos care ar putea întâmpla în viitor, atunci este posibil să fi te intrebi cum de a preveni caderea parului la barbati. De-a lungul anilor, oamenii au încercat tot felul de diferite căi de atac atunci când a învăţa cum să prevină chelie la barbati. Fie că este vorba de peste contra medicamente, medicamente caderea parului, sau de prescrieri, a fost încercat. Ei bine mod real pentru a preveni merge chel este să înveţe mai întâi de ce se produce în primul rând. Chelie pot rezulta din anumite pastile cum ar fi controlul hormon şi naşterii, precum şi o lipsă de vitamine şi minerale cum ar fi B-vitamine. Cauza cel mai evident de chelie este de fapt numit DHT. Acest lucru este scurt pentru dihidrotestosteron, care este un produs secundar de testosteron comun. Când începe să vârstă în viaţă, DHT este produs într-un ritm foarte incredibil. Ce DHT nu este de fapt ataşează la celule receptoare în părul tău şi, de asemenea, interiorul foliculilor. Părul va începe să fie subţierea sau a începe să crească foarte slab şi începe să cadă afară.
Cu toate medicamentele acolo pentru ai ajuta să înveţe cum să prevină chelie la bărbaţi, mulţi oameni trec cu vederea metode naturale de a face cu această problemă. Una dintre cele mai populare moduri de a bate chelie şi pierderea parului este să încerce a lua planta Saw Palmetto. Aceasta planta face o treabă bună de a bloca DHT de a fi create în organism, care la rândul său, vă permite să vă păstraţi părul. Se recomandă să luaţi planta de zi cu zi într-o doză de mg 1500. Aceasta planta este oferit în cele mai multe magazine nutriţie şi pot fi cumpărate la un preţ foarte scăzut.