Caderea parului in timpul sarcinii

Corpul unei femei trece prin multe schimbări în timpul sarcinii, cauzand pierderea temporara a parului.
În caz contrar, cunoscut sub numele de Telogen Effluvium, naştere pierderea parului următorul text este destul de comună, şi este, de asemenea, comune pentru părul să crească din nou după câteva luni.
Când vine vorba de ceea ce corpul tau trece prin, a avea un copil este o experienţă destul de şocantă, în general. Apoi se adaugă nopţi nedormite, ajustarea căsnicia ta, noi rutine de uz casnic, fluctuaţiile hormonale si care are nevoie de griji mână de păr care iese în duş? Caderea parului de orice fel este întotdeauna surprinzătoare pentru că niciodată nu vă aşteptaţi, dar aceasta înseamnă, de obicei, ceva in corpul tau se intampla. Fior de teamă că vă simţiţi când vedeţi un mănunchi de păr în mână sau deformarea dincolo pernă în dimineaţa este la fel de normal ca pierderea parului postpartum în sine.
Aici sunt cinci fapte despre caderea parului postpartum:
Pierderea parului este normala postpartum
Fiţi siguri, dacă aţi avut doar un copil, e normal să-şi piardă unele parul ca organismul se adapteaza. Conform American Sarcina Association (APA), căderea părului postpartum se poate întâmpla la 40 la 50 la sută din femei şi este cel mai frecvent în jurul a trei luni de la livrare.
Se numeşte punct de vedere tehnic Telogen Effluvium
A doua forma cea mai comună de orice pierdere a parului este excesiva întârziată cadere a parului care apare o la şase luni după un traumatism brusc emotionale sau fizice, cum ar fi sarcina, pierderea unei persoane dragi, un accident grav, o intervenţie chirurgicală majoră sau chiar un transplantul de par. "Tipul postpartum de pierdere a parului şi a întârziat vărsare este cel mai comun tip de Telogen Effluvium văd", explică dr. Valerie Callender, MD, dermatolog bord-certificate şi director al pielii Callender & Centrul de laser în Washington, DC, mitropolit zonă.
Estrogenul păstrează cresterii parului in timpul sarcinii
APA Web site-ul notează că, în timpul sarcinii, nivelul hormonilor de estrogen din organism creste, ceea ce determină foliculii de par să rămână în faza de creştere şi stimulează creşterea sănătoasă a părului dumneavoastră. In timpul sarcinii se poate observa ca parul tau arata mai ales complet şi sănătos.
Şocurile naştere parul înapoi în ciclul de creştere normală
Atunci când ciclul normal de crestere a parului, care apare în etape, o ia pe arătură pentru orice motiv, se poate obţine blocat într-una din etapele. În acest caz, o dată hormoni reveni la normal după livrarea a copilului dumneavoastră, foliculii pilosi se şocat înapoi în ciclul normal şi pot rămâne blocate în telogen, sau de odihnă, de fază, împingând toate firele de păr de repaus la un moment dat. Acest lucru duce la vărsare întârziat, pe care puteţi observa brusc în duş sau pe perna ta.
Pierderea parului este reversibilă postpartum
Conform Colegiului American de Obstetrica si Ginecologie, caderea parului postpartum este, de obicei reversibile o dată corpul tau reglează şi dispare stress sau traumatismele. Deşi nu există nici un medicament care poate preveni părul tău de la care se încadrează afară, ar trebui să creasca complet în termen de trei până la şase luni.
Deoarece nu există nimic care le puteţi face pentru a preveni pierderea părului postpartum, şi pentru că nu ştim de ce unele femei sunt mai predispuse decât altele, APA recomandă ca să luaţi anumite măsuri de precauţie pentru a păstra parul si corpul ca fiind sănătoase posibil în timp ce regla pentru ambele sarcinii şi de livrare a copilului tau.
Daca pierderea parului este vă îngrijorează, au dvs. de OB-ginecolog a verifica nivelul de hormoni.
Evitati bine, cum ar fi pigtail, ponytails, chifle şi cornrows, deoarece acestea pot pune presiune excesivă asupra foliculilor şocat şi provoca inflamaţii suplimentare de toamna-out si folicul sau infecţii secundare.
Fii blând în îngrijirea părului fragil, mai ales atunci când este umed. Utilizarea aparatelor încălzit pe cea mai tare setare.
Acordaţi atenţie nutriţie şi păstraţi dieta ta ridicat în proteine, fructe, legume si cereale integrale. Verificaţi cu medicul dumneavoastră despre suplimente de vitamine şi minerale, dacă este necesar.
Nu vă faceţi griji. Stresul poate avea un efect asupra foliculilor pilosi, şi pierderea parului postpartum, de obicei, se inversează în termen de câteva luni.