Deficitul de proteine o cauza pentru caderea parului

Parul este compus din proteine, asa ca un deficit de proteine poate duce la pierderea parului. Potrivit Universitatii Harvard, majoritatea americanilor consuma proteinele adecvate, cu toate acestea, o deficienta este absorbţia lor slabă. Femeile gravide şi celor care sunt construirea musculare cu greutate de formare pot avea nevoie de proteine suplimentare în dieta lor.
Cauze căderea părului
Pierderea parului poate fi cauzata de o mare varietate de alte probleme nutritionale si medicale. Problemele hormonale pot cauza pierderea parului, după cum se poate deficienţe în numeroase vitamine precum vitamina E, vitamina D sau vitamina A. pierderea parului poate fi, de asemenea, declansata de medicamente, cum ar fi antibiotice si steroizi. Unele produse pentru par va provoca pierderea parului, de asemenea.
Simptomele deficientei de proteine
deficit de proteine poate duce la caderea parului sau pentru parul uscat si fragil. Anemia şi suprimarea imunitar sunt, de asemenea simptome, cum este depresia.
Surse de proteine pentru cresterea parului
Proteine se gaseste in surse animale, cum ar fi peşte, pui, porc şi curcan. carne şi peşte organice non-crescătorie sunt sfatuiti, ca toxine si hormoni la animale crescute în mod convenţional sau ferma-a ridicat adăuga peşte pentru a încărca organismului toxice. sursele vegetariene de proteine se găsesc în cereale integrale, fasole, nuci şi. surse vegetale au avantajul suplimentar de care conţin multe fibre si vitamine, cum ar fi vitamina C si vitamina A, precum si antioxidanti, care lupta împotriva radicalilor liberi. În timp ce proteinele animale sunt încărcate cu grăsimi şi colesterol, surse vegetale sunt reduse in grasimi si bogata in uleiuri sanatoase, cum ar fi ulei de arahide sau ulei de migdale. tărâţe de orez este o altă sursă scăzut de grăsimi de proteine vegetale.
Proteinele din nuci sunt de ajutor la crestea parului
Nucile contin proteine, împreună cu multe alte elemente nutritive sanatoase. Şcoala de Sanatate Publica din cadrul Universitatii Harvard a raportat ca persoanele care consuma nuci în mod regulat au mai putine atacuri de cord. Un raport de cercetare publicat de medicii de la Health Study a demonstrat că consumul de cateva sute de grame de nuci în fiecare săptămână, poate reduce riscul de infarct miocardic sau moarte subită cardiacă cu 30-50%. Nucile contin grasimi nesaturate, care ajuta la scaderea colesterolului, de asemenea.
Varsta si cresterea parului
Cresterea parului încetineşte odată cu îmbătrânirea, dar nutriţie adecvată poate contribui la menţinerea cresterii sanatoase a parului la orice varsta.