Remedii naturale pentru caderea parului

In lume tot mai multa lume se confrunta cu probleme de caderea parului. Acest lucru este cauzat de alimentatia nerationala, stres si produse chimice care ajung in organismul nostru.
Cele mai multe dintre experienţele femeilor o mulţime de cadere a parului dupa nastere, si multi barbati merg chelie în vârstă mijlocie. Căderea părului sau calviţie pot rezulta din ereditatea, care stau la baza condiţie medicală, sau chiar anumite medicamente.
Din cauza schimbărilor hormonale, deteriorarea sau iritarea unele foliculii de par tinde să aibă o fază de creştere mai scurte şi mai subţiri pe care le produc, arbori mai scurte de păr. Par trece printr-un ciclu de creştere şi de odihnă. Cursul a fiecărui ciclu ar varia cu persoane diferite. Cu toate acestea, ca regulă generală, perioada de creştere sau fază a unui fir de păr scalp, cunoscut sub numele de anagen, clasic durează 2-3 ani.
În această perioadă, parul creste around1 centimetru de o lună. Apoi începe faza de odihna. Această fază de odihnă este cunoscut ca telogen. Faza de telogen dureaza aproximativ 3-4 luni. Când se termină faza de odihna, firului de păr ar cădea şi unul nou ar începe să crească în locul ei, că este, anagen (perioada de creştere) începe pentru această componentă par nou.
În cazul în care majoritatea oamenilor ar fi normal vărsat 50-100 fire de par, într-o zi. Avem aproximativ 100.000 de fire de par pe scalp noastre, astfel încât să cadă, să zicem 100 de fire pe zi, nu ne-ar determina să meargă chelie. Dar în cazuri extreme, datorită unor factori diferiţi, purtători de rata începe depăşeşte rata de re-creştere, atunci aceasta poate duce la subtierea firelor de par, sau chiar chelie.
Odata cu imbatranirea, este natural pentru firele noastre sa se subtieze, treptat. Dar există o cale pe care putem face acest proces lent, sau în cazul în care caderea parului nu este din cauza îmbătrânirii, dar şi alţi factori, aceasta poate fi oprit in mod natural?
Da, există diferite căi de atac acasa, care se poate dovedi a fi foarte benefic, în evitarea sau stoparea caderii parului înainte de vreme. Unele dintre ele sunt mentionate mai jos:
Remediul cu coacaze si ulei de nuci de cocos
Ia unele piese de coacaze, şi se fierb în ulei de nucă de cocos pur. Sita de ulei, şi păstrează uleiul intr-un recipient de sticlă. Aplicaţi acest ulei de zi cu zi pe scalp, masaj frumos cu degetele în mişcare circulară. Acesta este un remediu foarte eficient împotriva pierderii părului sau chelie.
Remediul suc de lamaie si ulei de nuci de cocos
Aplicarea zilnică de ulei de nucă de cocos amestecat cu suc de lămâie sau de lamaie poate preveni caderea parului, şi în acelaşi timp, usurinta matreata.