Trei sfaturi pentru cresterea rapida a parului

Exista o multime de sfaturi pentru cresterea mai rapida a parului, cu siguranta exista mai mult de 3 sfaturi dupa cum este denumit acest articol dar pentru foarte multi oameni cifra 3 pare sa fie o cifra norocoasa. Asa ca hai sa alegem din multele sfaturi pentru cresterea mai rapida a parului doar 3 astfel de sfaturi. Urmand aceste sfaturi putem san e ajutam parul sa creasca mai repede. O crestere mai rapida a parului nu inseamna neaparat si o crestere sanatoasa a parului.

In continuare sa vorbim cu seriozitate despre cum putem face sa ne creasca parul mai rapid cu o baza serioasa. Practic noi vrem ca numarul firelor de par care apar sa fie mai mare decat numarul firelor de par pe care le pierdem. O cauza a pierderii parului este reprezentata de lipsa de proteine pentru foliculii de par. Foliculul de par din capul nostrum trebuie sa fie hranit cu substantele nutritive corespunzatoare, cu scopul de asigura si dezvolta sanatos firele noastre de par. Pentru ca parul nostru sa fie sanatos si des trebuie stabilim care sunt cele mai bune obiceiuri nutritionale pentru par.

Daca ne concentram pe acest subiect trebuie sa stim ca unul dintre factorii care influenteaza cel mai mult cresterea parului este circulatia sangelui in zona scalpului. Exista o multime de metode de a accelera circulatia sangelui dintre care care cele mai eficiente si sanatoase sunt reprezentate de exercitiile fizice. Aceasta este calea cea mai usoara de a pune in miscare circulatia sangelui.

Sfat 1- Formeaza-ti un program de exercitii fizice si urmeaza-l cu rigurozitate. Chiar daca nu il faci in fiecare zi este bines a-l faci cat mai des astfel incat inima ta sa puna in miscare cat mai bine sangele in organism. Acesta este un remediu benefic pentru persoanele aflate la orice varsta si in plus aceste exercitii sunt benefice pentru tot organismul. Nu uitati incepeti cat mai repede sa faceti exercitii fizice.

Sfat 2 – Ai grije de parul tau. Este bine sa-ti piepteni zilnic parul si sa-l menti curat in permanenta. Este bine ca la 2-3 zile sa te speli pe cap cu un sampon care contine substante nutritive necesare pentru parul tau.

Sfat 3 – Fi perseverant. Cand incepi un tratament pentru par fie el format din exercitii fizice, folosirea regulate a unor sampoane nutritive sau alte metode este bines a fi perseverant. Cresterea parului este un proces de durata si in care trebuie sa ai rabdare. Asadar daca mananci correct, mergi la sala de sport regulat si folosesti un sampon nutritive pentru parul tau acesta va creste si va reveni la normal. Asadar fa-ti un plan pentru refacerea parului tau si tinete de el.

De aceste sfaturi probabil ca ati auzit si inainte, dare u sper ca acum le-ati primit intr-un alt context. Aceste sfaturi probabil ca vi le recomanda orice medic specialist dare u va recomand sa va tineti de sfaturile pe care le primiti. Numai asa o sa reusiti. Probabil ca dup ace vedeti primele rezultate o sa credeti si mai mult in ceea ce va spun acum.