Mananca sanatos pentru par

Cand vedeti ca incepeti sa va pierdeti parul multi dintre dvs sunteti dispusi sa faceti orice pentru a va pastra podoaba capilara. La urma urmei daca esti chel nu este foarte frumos mai ales daca esti o femeie. Desi subtierea parului este o problema intalnita la multe femei, chelia nu este inca un fapt acceptat in randul fameilor. Daca in randul barbatiilor acesta este un fapt unanim acceptat, multi barbati chiar se rad in cap din proprie initiativa pentru a avea chelie, la femei inca acest lucru nu este acceptat sau foarte greu acceptat. Din fericire exista cateva masuri pe care putem sa le luam ca sa pastram parul nostru sanatos si spunem stop cheliei. Vitaminele impotriva caderii parului sunt o alternative tentanta pentru multe femeii.

Chiar daca exista multe vitamine pentru stoparea caderii parului vestea cea mai buna este ca toate aceste vitamine se pot obtine pe cale natura prin schimbarea dietei personale. De fapt acele alimente care sunt bune pentru corpul tau sunt bune si pentru parul tau. Asta inseamna ca pentru consumatorii de fast-food pasionat de hamburgheri si cartofi prajiti este cazul sa-si schimbe dieta. Cand va schimbati dieta este bine sa consumati:

proteine care se gasesc incarne, oua si nuci;

omega 3 acizi grasi care se gasesc in peste, ulei de canola, soia si nuci;

fier care se gaseste in broccoli si drojdie de bere;

vitamina B12 care se poate obtine din carne de pasare si oua;

Desigur baza se pune pe consumarea carnii cat mai aproape de starea ei natura sis tai departe de grasimi pentru prajire. Nu pot sa va spun ca prin consumarea acestor produse o sa va creasca instantaneu par dar in timp parul dumneavoastra va deveni mai rezistent si numarul firelor de par care le veti pierde zilnic va scadea. Numai de dumneavoastra depinde sanatatea parului.